Family Point, 16. 11. 2021, 9.30 hod., 4. patro Polikliniky Žďár nad Sázavou. Rohlíky, housky, loupáčky a další druhy bílého pečiva jsou běžným, téměř každodenním pokrmem na našem stole. V posledních letech stoupá obliba pečení křupavých rohlíků v domácím prostředí. Přednáška o bílém pečivu přinese jednoduché tipy a návody na pečení různých druhů pečiva, oblíbené recepty a mnoho dalšího. Součástí bude také malá ochutnávka. Lektorka: Ivana Petrová. Vstup zdarma. Více informací naleznete ZDE.
Další akce Family Pointu
28. 3. 2023, 10.00 – 11.30 hodin, Family Point, Studentská 4, Poliklinika Žďár nad Sázavou V březnu přichází období, kdy se už […]
28. 4. 2022, 16.00 hod., Rodinné centrum Srdíčko, Studentská 4, 4. patro Polikliniky Žďár nad Sázavou Pro všechny, kteří by se rádi […]
15. 11. 2022, 9.30 hod., Family Point, Studentská 4, 4. patro Polikliniky Žďár nad Sázavou V listopadu se můžete těšit na tvořivý […]
15. 2. 2022, 10.00 hod., Family Point, Studentská 4, 4. patro Polikliniky Žďár nad Sázavou Únorové téma besedy ve Family Pointu bude […]