Family Point, 16. 11. 2021, 9.30 hod., 4. patro Polikliniky Žďár nad Sázavou. Rohlíky, housky, loupáčky a další druhy bílého pečiva jsou běžným, téměř každodenním pokrmem na našem stole. V posledních letech stoupá obliba pečení křupavých rohlíků v domácím prostředí. Přednáška o bílém pečivu přinese jednoduché tipy a návody na pečení různých druhů pečiva, oblíbené recepty a mnoho dalšího. Součástí bude také malá ochutnávka. Lektorka: Ivana Petrová. Vstup zdarma. Více informací naleznete ZDE.
Další akce Family Pointu
V rámci kampaně Den Země, který připadá na 22. dubna, se i letos uskuteční akce zvaná Čistá Vysočina. Do konce února se […]
30. 6. 2021, 9.30 – 11.00 hod., Rodinné centrum Srdíčko, Studentská 4, 4. patro Polikliniky Žďár nad SázavouSetkání pečujících je určeno všem, […]
Ve čtvrtek 24.10.2024 v čase 10:00-12:30 v prostorách Zámku Žďár nad Sázavou. Přijďte se inspirovat a posuňte své podnikání na vyšší úroveň.
Andělé bez křídel aneb O maminkách v době covidu, tak zní název výstavy, kterou připravuje Rodinné centrum Srdíčko a žďárský fotograf, známý […]